september 2, 2020 Alice Svensson 0Comment

Chainlink (LINK) har funnits i ett år nu, utbyte i en drastiskt hausseartad fart sedan driver Chainlink mainnet på Ethereum organisera. Chain link är utan tvekan en av de bästa utbyte monetära former av sent, visar kolossala framsteg på marknaden och villkoren för kostnaden. Crypto byter över 200% på årliga diagram, trots att LINK konfronteras med vecka för vecka och dag för dag störtar. Med en livlig hausseffekt, skulle vi kunna förvänta oss Chain link att stiga ytterligare från den nuvarande kostnaden för 7$ och en orörd hög på över 8$ i 2020?

Chainlink (LINK) teknisk analys: tjurar eller björnar för Chainlink?

File:Chainlink (LINK).png - Wikimedia Commons

Chainlink började på bekostnad av 0.20$ tillbaka i juni 2018 och uppnådde den nuvarande kostnaden för 7$ i juli 2020 till där den tumlade från en orörd hög av 8.74$. Connection kontaktade sin rekordhög juli femtonde, 2020. Crypto sjönk dock med-13% under de senaste 10 dagarna, vilket ledde till att man hittade hjälpnivåerna vid 7$ och obstruktionen vid 8$. På veckan för vecka kontur, länken sjunker med-8%, medan det dessutom störtar på varje dag nivå med – 2.1%. På grund av en hausse energi som ger ett intryck av att vara orubbligt driva värdevinsterna upp på år till år diagram, LINK fick en av de bästa utbyte kryptor på marknaden, positionerat som den tionde största kryptografiska pengar genom showcase kapitalisering. Marknaden toppen för LINK är tallying mer än 2,9 miljarder dollar med 543 miljoner dollar i utbyte volymer. Till kostnaden för 7.40$ är LINK verkligen nära att återvända till sin oöverträffade höga varifrån den kan komma fram till nya värdehöjder genom att bryta motståndet på 9$. Några intensiva prognoser, och kanske löjliga, rekommenderar att Chain link kunde komma fram till ett värdefokus på 100$ före slutet av 2020 och början av 2021 beroende av det årliga genomförandet och den haussefulla kraften. Var det som det kan, den mest anmärkningsvärda rimliga kostnaden för länk kan vara 15$ för 2020 och januari 2021, vilket skulle innebära att kryptan spikade med över hälften på ett halvt år.

Vad är det Grundläggande Värdet av Chainlink (LINK): Varför Chainlink Fortsätter att Stiga?

För att komma till basen av stigningar och ökningar kopplade till LÄNKTOKEN så länge som året, precis som den obestridda hausseffekten, måste vi överväga den stora uppskattningen av Chain link. Vad är Chain link och hur kan det fungera? Chain link är en decentraliserad profet ram underlättas på Ethereum scenen medan dess utnyttjande fallet är rakt identifieras med hjälp av angelägna avtal. Chainlinks huvudnät innehåller värdefoderinformation som kommer från situationer med kedja och off-chain. Med detta sagt talar ramverket till ett mellanprogram mellan information från denna nuvarande verklighet och kunniga kontrakt, medan det kan dechiffrera informationen tvärtom också. Användningen av Chain link evakuerar begränsningar inom området för angelägen avtalsanvändning. Med DApps stigande ubiquity och det utökade utnyttjandet av Ethereum organiserar för kunniga kontraktsaktiviteter, stiger kostnaden för LINK token därefter. Token och systemet verkar ha en fantastisk framtid som bestämmer sig för kundernas rörelse och ökar uppmuntras genom länk på marknaden.