augusti 29, 2020 Alice Svensson 0Comment

Wave och XRP blandas regelbundet som en harmoni idé, medan det finns en signifikant kontrast mellan de två. Wave talar till ett Cross-outskirt – avbetalning som kallas Ripple Net, och XRP är en kryptografisk pengar – token-gjord av Ripple Labs. Medan en liknande organisation gjorde både systemet och token, kan Ripples XRP användas autonomt. Wave har gjort några fantastiska framsteg sedan den presenterades, för närvarande utnyttjas och provas av världsomspännande banker och pengar relaterade stiftelser. Är uppnåendet av Ripple Net som påverkar utvecklingen av XRP-kostnaden och vad säger XRP Chart om kostnaden för XRP 2020?

XRP-prestanda: Vad kan man förvänta sig av Ripples XRP i 2020?

Wave XRP är en av de bästa kryptografiska formerna av pengar på marknaden genom att visa upp kapitalisering. Crypto tar normalt den tredje platsen på grund av alla kryptografiska former av pengar, medan det snabbt antog kontroll över platsen för den näst största krypto genom att trycka Ethereum ner genomgången av top utbytta kryptor. XRP passerar då och då uppskattningen av 1$ per en enhet, eftersom det var situationen tillbaka i januari 2018 när XRP anlände till kostnaden för 3.84$. Crypto innan länge gick ner och under 1$ När kampanjen var klar. Som indikeras av Ripple chat sjönk XRP med ca-40% Från juli 2019 till juli 2020. XRP ger också indikationer på återhämtning med början av juli 2020 och slutet av juni, poäng 14% av tillägg på varannan vecka konturer, 12% på en vecka i veckan och 5.5% under de senaste 30 dagarna. För närvarande uppnåddes toppen i 2020 för XRP i Februari när krypto slog uppskattningen av 0.33$ per en enhet. Till juli sjönk crypto till 0.20$. Från och med här på, XRP kunde lämna björnarna och huvudet för en annan hög i den andra från sista kvartalet 2020.

Ripple coin | ✅ Marco Verch is a Professional Photographer a ...

Kommer Ripples XRP att stiga i Q3?

På off chans att vi återvänder till konturen i Q1 2020 utbytte XRP på 0.22 den 26 januari innan positiva mönster bit för bit tog krypto till uppskattningen av 0.24$ och 0.27$, bara dagar innan XRP slog uppskattningen av 0.33$. crypto sjönk sedan allvarligt i mars, medan björnar delade uppskattningen av XRP, och krypto utbytte på 0.14$. Dessa värdesvängningar tog inte XRP under uppskattningen av 0.14$, men crypto upplevde positivt fler fall innan de på lång sikt anlände till uppskattningen av 0.22 $ och 0.20$. De flesta XRP hängivna funderar på om XRP kommer att stiga upp till under alla omständigheter kontakta uppskattningen av 1$ under de närmaste månaderna. Denna fallsituation kan uppstå på off chans att XRP skulle utnyttjas allt oftare på Ripple Net som en mekanism för avbetalning och handel mellan olika monetära standarder, krypto och fiat samma.

Kan XRP röra priset på 1$?

Allt ut flexibelt av XRP går förbi 99,9 miljarder enheter med en mest extrema graciöst av 100 miljarder. Inte alls som Bitcoin som har en absolut graciöst av 21 miljoner enheter och är gjord för att samordna en fiende av svullnadssystem med ett begränsat mått på BTC, har XRP en mycket större flexibelt, vilket därefter sänker sin värdepotential. Kostnaden för 1$ per en XRP kan utvecklas vid massval av XRP, men eftersom Ripple Net kan fungera utan XRP, är massmottagning av XRP till viss del utskjuten ur Ripple-uppgifter.